Bloggtorka

Hej alla!
Jag vet att jag är grymt dålig på det här med att blogga - förut uppdaterade jag hela tiden och hade massor utav läsare, vilket inte är fallet längre. Men jag prioriterar inte bloggandet på samma sätt längre och har helt enkelt inte känt för att blogga de senaste dagarna. Hoppas ni förstår!

Imorgon är det nyårsafton och då blir det att käka gott med killen och sedan öla!, möjligen drar vi iväg på någon fest men oftast spårar det ut så mycket på nyår när man är på fester och det orkar jag helt enkelt inte med. Då umgås jag hellre med någon jag tycker om och "firar" för oss själva, hur lame det än låter. Men så är det. NYÅR ÄR ÖVERSKATTAT!

Ha en finfin nyårsafton om jag inte skriver imorgon eller så.
Kram, Ellie MJ!

Min dag idag på hunddagiset.



Hej alla! Vet att jag är jävligt dålig på att uppdatera - men jag har faktiskt heltids praktik på ett hunddagiset - och ovan ser ni lite bilder från min dag. Från vänster; När jag myste med underbaraste Leah i köket, sen fina Bolt när jag aktiverade honom, sedan en av mina promenader; Fia, Nemo och Lulubell, sedan Fia och Lulubell - sist men inte minst; Zingo och Viggo! Hoppas ni fattade vilka som är vilka är fett trött och så, så jag orkar faktiskt inte göra det snyggt!.

Kram, Ellie MJ. 

Hemkommen ifrån Örebro

Tja snyggingar!
Nu är jag hemma, eller ja - har varit det i ca 1timma. Men har uträttat lite ärenden och grejat lite..

Idag hade vi ju det sista förberedelsemötet i Örebro inför Italien resan den 9 Januari. Nu är det bara 19dagar kvar, sen drar vi :) Ser fram emot det som fan och är riktigt spänd över hur vi kommer att ha det där. Jag bara vet att det kommer bli kanon, det är iallafall vad jag har bestämt mig för att det ska. Haha! Nu känns det på riktigt, är ju inte lång tid kvar alls. Wihoo! Och jag trivs himla bra med gruppen - vi kommer överens, skrattar och har kul - hoppas att det håller i sig, vi kommer ju bo tillsammans i 4veckor. Det blir en utmaning, men det ska bli bra. Inte alltid så lätt kanske med tanke på att vi ungdomar i gruppen bara träffats 5gånger. Men alla verkar ha samma tankasätt: VISA VARANDRA RESPEKT! Och är det något man stör sig på osv, så ska man ta upp det med varandra - inte gå bakom ryggen och prata runt. Det är ioförsig A och O för mig - avskyr när folk inte kan ta saker och ting med än direkt, istället för att prata runt än..

Jag är skapligt trött just nu och sitter bara hemma och tar det lugnt, behövligt - jag har ju min praktik som vanligt imorgon och det betyder att jag ska upp tidigt då med. Men det är lugna puckar - älskar hunddagiset! Jag känner mig så tillfreds med livet just nu, jag känner mig mer levande än jag har gjort på år och dagar. :D

Hoppas ni har haft en toppen dag - för det har jag, trots tågresor (avskyr ju att hålla på o åka fram & tillbaks, hit och dit.)..

Kram, EllieMJ'


Haha, så går det när jag är övertrött och allmänt glad!

GODNATT.

Nu tackar jag för denna dag och säger godnatt. Upp 06.00 imorgon så lite sömn behövs! Risken för dålig uppdatering imorgon finns, eftersom jag åker till Örebro 07.43 och kommer hem runt 17.30 - men hoppas ni har det bra och att ni sover så gott när ni ska sova.
GOODNIGHT SWEETHEARTS, WELL IT'S TIME TO GO..


Jag tror jag lever -.-

Hej alla!
Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag var helt slut - så jag orkade inte helt enkelt. På morgonen igår när jag som vanligt tog tåget 07.54 emot Eskilstuna, så stannade vi i Hälleforsnäs (som vanligt), men vi kom aldrig vidare därifrån med tåget. De medelade att ett träd hade fallit över ledningarna så vi kunde inte åka vidare. De beställde ersättningsbussar, den första blev smockfull direkt, så den kom jag inte med. Den andra kom lite senare, och ca 09.35 kom jag på bussen - vid den tiden hade jag i normala fall redan kommit till hunddagiset och börjat med morgonenspromenader, suck! Men men.. kom in till Eskilstuna C strax efter 10.00 och då var det bara att vänta på bussen ut till hunddagiset. Runt 10.30 var jag framme vid hunddagiset, och fina personalen hade gjort i ordning kaffe tills jag kom - sötnötter! :) Men en sak lovar jag er - jag var fly förbannad på SJ igår, det är alltid en massa krångel så fort snön börja falla. Suck! Men men...

Just nu sitter jag och glor på filmen som visas på kanal 4, ska snart göra i ordning någonting att käka - sedan blir det lugnt resten av kvällen. Åker till Örebro imorgon för det sista förberedelsemötet inför Italien - wiho! Inte långt kvar nu, inte långt alls :)

Hörs senare, eller imorgon!
Kram, Ellie MJ.

Jag, 2011


Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon!
Har varit uppe sedan 06.00, tagit en dusch och fixat lite. Åker ju som vanligt med tåget 07:54 till Eskilstuna, sedan med stadsbussen ut till hunddagiset. Det är alltid lika kul att komma ut dit, älskar hundar - trivs så himla bra på hunddagiset, kunde inte ha det bättre! Får väl se vad resten utav dagen har att bjuda på :), kommer ju ändå hem rätt sent som vanligt, typ vid 18.00 tiden. Men det gör mig ingenting!

Upptäckte till min fasa att jag har slut på kaffefilter - och jag är inte så rolig på morgonen om jag inte har fått i mig kaffe innan jag ger mig iväg. Tur nog finns det ju kaffe när jag kommer fram, men behöver ha kaffe innan! Hahaha. Värsta beroende, ja nästan iallafall - brukar bli en 10koppar per dag, ca. Kärleken till kaffet är stark, haha!

Men vi hörs senare!
Kram, Ellie MJ.


BILDER! Hunddagiset.

Jag har ju praktik på ett hunddagis, så tänkte lägga upp några bilder på ett par hundar. De underbara djuren <3 Det är äkta kärlek..




Onida - <3




Leah - <3



Nova - <3



Zenta - <3



Tiger & Kaxe - <3



Sist men inte minst, JAG! Hahah.. inne hos Hal & Sophie på mysstund. <3


Lite snabb fakta om mig!

Tänkte skriva lite kort om mig själv för er som inte vet vem jag är.
Riktiga namnet är Elin, men kallas för Ellie (uppenbart). Jag är inne på mitt 20e levnadsår och jag spenderar veckodagarna på ett hunddagis i Eskilstuna där jag praktiserar dagligen, och jag kunde inte trivas bättre! Har varit där sedan 6september och kommer fortsätta fram tills 5januari.. Sedan sticker jag iväg till Italien den 9januari med sju andra ungdomar på en praktikresa. Kommer vara borta tills den 4februari. Spännande! Kommer blogga därifrån!

I övrigt så spenderar jag fritiden tillsammans med nära och kära, festar och bara lever livet. Jag lever i nuet och har inte så mycket planer för framtiden (inte ännu iallafall..), tar det mesta som det kommer och älskar att vara impulsiv - att planera är inte min starka sida, för går något snett så blir jag bara förbannad! Hahah :D

Det var lite kort om mig, vart jag står just nu!
Kommer skriva mer senare.

Kramar, Ellie MJ.

Godmorgon.

Vaknade för någon timma sedan, kände att det var lika bra att gå upp direkt - även om Söndag oftast för mig är en lat/vilo-dag så känner jag att jag har en hel del jag behöver få gjort idag. Såsom städa, tvätta - plugga lite italienska, eftersom jag åker till Italien den 9 Januari och ska praktisera där, spännande är det allt!

Nu ska jag fixa i ordning något att käka, sedan sätta fart med allt. Ha en toppen dag, så hörs vi!
Kram, Ellie MJ.

111218 - Ny start!

Hej alla fina människor!
Nu ska jag ge bloggningen en ny chans, får se hur länge jag bloggar den här gången. Det är ju en hel del att göra med bloggen, utseendemässigt, så tills vidare får den faktiskt se ut som den gör nu. HÅLL UT! ;)

För övrigt så närmar sig klockan 02.00 och jag är sådär super trött så att ögonen går i kors, men trots det går jag inte och lägger mig - har helt enkelt ingen lust att sova. Konstigt! Däremot hade jag tänkt att lägga mig i sängen och titta på ett par avsnitt utav Tre Kronor. Ni vet den där serien som gick för många år sedan? Om människorna i Mälarviken - jag tycker faktiskt den serien är grymt bra och har tittat på den ett x antal gånger faktiskt :)

Jag skriver mer imorgon, så godnatt alla!
Kram , Ellie MJ


Jag, 2011


RSS 2.0